Vårt team

Christian Gustavsson

Senior Advisor
christian.gustavsson(at)infranode.se
+46 70 219 05 97

Christianilla on 20 vuoden kokemus julkiselta sektorilta ja politiikasta. Hän on toiminut johtavissa tehtävissä sekä aluepolitiikassa että kunnallispolitiikassa.

Vuodesta 2000 vuoteen 2006 Christian työskenteli viestinnän ja vaalikampanjoiden parissa Ruotsin Maltillisessa kokoomuspuolueessa. Sen jälkeen hänestä tuli maakäräjäneuvos Östergötlandissa, jossa hän vastasi terveydenhuoltosektorista. Vuonna 2011 Christian aloitti kunnanneuvoksena Linköpingin kunnassa.

Vuosina 2011–2018 Christian oli Linköpings Stadshus AB:n hallituksen jäsen. Hän on näiden vuosien aikana pääasiassa työskennellyt infrastruktuurin parissa AB Östgötatrafikenissa, Ruotsin kuntien ja maakäräjien (SKL) kasvun ja aluekehityksen työryhmässä sekä Svensk kollektivtrafikenin eli Ruotsin julkisen liikenteen liikealajärjestön johtokunnassa. Hän on myös toiminut Science Park Mjärdevin puheenjohtajana.

Christian on tällä hetkellä AB Östgötatrafikenin varapuheenjohtaja ja kiinteistöyhtiö Sankt Kors Ab:n jäsen. Hän on myös maltillisen kokoomuspuolueen hallituksen jäsen.

Vuodesta 2018 alkaen hän on tehnyt maisterintutkintoa teknillisestä fysiikasta ja sähkötekniikasta Linköpingin yliopistossa.