Vårt team

Erika Åslin

CFO
erika.aslin(at)infranode.se
+46 76 76 76 76 4

Erikalla on yli 20 vuoden kokemus rahoituksesta ja laskentatoimesta. Hän tuli Infranodelle CFO:ksi vuonna 2019.

Erika aloitti uransa laillistettuna tilintarkastajana Lontoossa ja on sen jälkeen hankkinut kokemusta yritysrahoituksesta, tilinpäätösraportoinnista, liikkeenjohdosta, riskinhallinnasta, veroista ja juridisesta rakenteesta.

Ennen siirtymistään Infranodelle Erika työskenteli johtavissa rahoitustehtävissä investointipankeissa, kiinteistöyhtiöissä ja Euroopassa strukturoidun rahoituksen parissa.

Vuosina 2007–2013 Erika toimi J.P. Morganin johtavana talouspäällikkönä Ruotsissa. Hän oli perustamassa investointipankin Tukholman konttoria ja vastasi tilinpäätösraportoinnista, HR:stä, IT:stä ja yhtiön hallinnoinnista.

Erika työskenteli aiemmin ruotsalaisen sijoitusyhtiö Storskogenin talousjohtajana ja rahoitusjohtajana pohjoismaisessa kiinteistöalalla toimivassa Pelican Selfstoragessa, jonka omistaa Washington State Investment Board. Ennen palaamistaan kotimaahansa Ruotsiin hän toimi laskentatoimen ja rahoituksen johtajana MV Creditissä, joka on Lontoossa toimiva eurooppalainen luottoasiantuntijayhtiö, vastaten sen rahoitusosastosta.

Erika suoritti kirjanpidon Chartered Certified Accountant -tutkinnon vuonna 2002 ja hänellä on kirjanpidon kandidaatin tutkinto Oxford Brookesista. Hänen äidinkielensä on ruotsi ja hän puhuu sujuvaa englantia.