Vårt team

Joel Löfroth

Director, Country Lead Sweden
joel.lofroth(at)infranode.se
+46 72 540 7175

Joel työskentelee Infranodella Investment Managerina ja hänellä on kuuden vuoden kokemus infrastruktuuri-investoinneista.

Aloitettuaan Infranodessa hän on osallistunut useisiin infrastruktuuriin liittyviin transaktioihin Pohjoismaissa etenkin kuljetusalalla ja säännellyllä energiasektorilla.
Joelin transaktiot ja originaatio keskittyvät pääasiassa pohjoismaiselle kuljetussektorille ja energia-alalle, lisäksi hän on tilapäisesti vastuussa Infranoden Tanskan aktiviteeteista.

Hän on hoitanut Yilport Swedenin ja Skånska Energi AB:n investointeja sekä tukenut Loiste Oy:n investointeja.
Joel on Yilport Swedenin, Infranode Energi AB:n (Infranoden Skånska Energin holdingyhtiö) ja Varmalämmitys Oy:n hallituksen jäsen.

Ennen Infranodeen siirtymistään Joel työskenteli Ellevio AB:ssä (aiemmin Fortum Distribution Sweden) liiketoiminnan kehitys ja yrityskauppa -tiimissä ja osallistui tiiviisti yhtiön uudelleenrahoitusprosessiin sekä yrityskauppastrategian toteuttamiseen. Ennen Elleviota hän työskenteli kaksi vuotta Nordic Coverage -tiimissä RBS:llä.

Joelilla on taloustieteen maisterintutkinto Warwickin yliopistosta ja hän suoritti Åbo Akademissa kandidaatintutkinnon, johon sisältyi myös vaihto-oppilasvuosi Yhdysvalloissa. Opintojensa aikana Joel suoritti työharjoittelujaksoja pienessä equity research -yhtiössä Lontoossa ja Management Consulting Analystina Shanghaissa. Hänen äidinkielensä on ruotsi ja hän puhuu sujuvaa englantia sekä kohtalaisesti suomea.