Vårt team

Johan Medin

Investment Director
johan.medin@infranode.se
+46 73 867 30 76

Johan aloitti Infranodessa vuonna 2017 ja työskentelee Investment Director. Hänellä on yli viiden vuoden kokemus yrityskaupoista.

Infranodessa Johan työskentelee pääasiassa sosiaaliseen infrastruktuuriin liittyvien sijoitusten parissa ja oli osa Omsorgboligin sijoitustiimiä.

Hän on toiminut lisäksi osana Oslofjord Varmen sijoitustiimiä. Transaktioihin liittyvien toimeksiantojen lisäksi hän on ollut myös mukana sosiaaliseen infrastruktuuriin liittyvissä hankkeissa.

Ennen Infranodeen siirtymistään hän työskenteli kolme vuotta investointipankkiirina Nordean Tukholman yksikössä, missä hän osallistui useisiin transaktioihin ja eri alojen listautumisanteihin.

Johanilla on maisterin tutkinto Göteborgin kauppakorkeakoulusta. Opiskeluvuosiensa aikana hän työskenteli osa-aikaisesti AP6-eläkerahastossa Göteborgissa ja hänellä on myös kokemusta investointipankkitoiminnasta työharjoitteluista Barclayssilla Lontoossa sekä Carnegiella Tukholmassa. Hän on myös opiskellut vaihto-oppilaana Italian Milanon Bocconi-yliopistossa. Hän puhuu ruotsia äidinkielenään ja sujuvaa englantia.