Vårt team

Julia Kosulko

Operations and Sustainability Manager
julia.kosulko(at)infranode.se
+46 70 639 8468

Julia toimii Infranoden Asset Management -tiimin Operations Managerina yhdeksän vuoden kokemuksella kaupallisesta konsultoinnista energia-alalla. Julia aloitti Infranodella kesäkuussa 2021.

Ennen siirtymistään Infranodelle Julia työskenteli Swecolla ja Pöyryllä (nykyisin AFRY). Hänen ydinosaamistaan ovat kaukolämpö ja energiatehokkuus. Lisäksi hän on työskennellyt kattavasti erilaisten uusiutuvan energian teknologioiden parissa. Näillä alueilla Julia teki markkina- ja kaupallisia analyyseja, rakensi liiketoimintasuunnitelmia ja kaupallisia malleja, suoritti laatuarviointeja ja tietovetoisia analyyseja.

Viimeiset kuusi vuotta Julia on työskennellyt kaupallisena konsulttina ja myöhemmin kaupallisena johtajana infrastruktuuriyritysjärjestelyjen due diligence -arvioinneissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Julian erikoisosaamista ovat olleet volyymiennusteet, hinnoittelustrategia, sopimukset ja hankinta-analyysit. Julia vastaa analyysin eheydestä ja kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta nykyisen liiketoimintaportfolion arvioinnissa sekä näyttöön perustuvien tulevaisuudennäkymien ja lisäarvoa tuovien aloitteiden rakentamisesta.

Julialla on konetekniikan diplomi-insinöörin tutkinto Kiovan rakennus- ja arkkitehtuuriyliopistosta erikoisalanaan lämmitys ja ilmanvaihto. Lisäksi hänellä on diplomi-insinöörin tutkintoa vastaava koulutus Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta (KTH) ja Chalmersista pääaineenaan energia-alan strategiset arvioinnit. Julia on suorittanut myös useita rahoitukseen, viestintään ja johtamiseen liittyviä lisäopintoja.

Julian äidinkieli on ukraina ja hän puhuu sujuvasti englantia, ruotsia ja venäjää.