Markus Hassinen Infranoden Director, Asset Management tehtävään ja Suomen maajohtajaksi

Markus Hassinen Infranoden Director, Asset Management tehtävään ja Suomen maajohtajaksi

Infranode ilmoittaa, että Markus Hassinen on nimitetty Director, Asset Management tehtävään ja Suomen maajohtajaksi 22.1.2024 lähtien. Tehtävässään Markus vastaa omaisuudenhallinnasta Suomessa ja hänellä on mandaatti varmistaa hyvä suorituskyky ja kasvu Suomen markkinoilla.

Markuksella on lähes 25 vuoden kansainvälinen kokemus energia-alalta. Hän on työskennellyt voimalaitosprojekti-, polttoainejakelu-, teollisuuden ja kiinteistöjen energiaulkoistusliiketoimintojen, sekä lämmön- ja energiantuotannon että kaukolämpöliiketoiminnan parissa. Hän on toiminut liikkeenjohdon konsultoinnin, myynnin ja liikkeenjohdon tehtävissä sekä toimitusjohtajana kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja toimittavalla Nevelillä. Ennen siirtymistään Infranodeen Markus toimi Associate Partnerina McKinsey & Companyssa.

”Markus on osoittanut pystyvänsä luomaan arvoa osakkeenomistajille energiatoimialalla. Lisäksi hän tuo tiimiimme arvokasta ja monipuolista kokemusta infraomaisuuden elinkaaren eri vaiheista sekä yrityskaupoista. Hänen syvällinen ymmärryksensä infrastruktuurialan omaisuudenhallinnasta yhdistettynä näkemykselliseen johtamiseensa sopii täydellisesti yhteen organisaatiomme yhteistyöhön ja pitkän aikavälin perspektiiviin perustuviin toimintaperiaatteisiin. On ilo toivottaa Markus tervetulleeksi tiimiimme”, sanoo Infranoden Partner and Head of Asset Management Martin Ekström.

”Infranode on sitoutunut sijoittamaan vastuulliseen pitkän aikavälin infrastruktuuriin, joka mahdollistaa vastuullisemman huomisen. On ilo ja etuoikeus päästä toteuttamaan tätä tehtävää yhdessä Infranoden Helsingin toimiston- ja pohjoismaisen tiimin kanssa. Tavoitteenani on edistää Infranoden menestyksen jatkuminen vihreän siirtymän alalla yhdessä tämän tiimin ja portfolioyhtiöiden kanssa”, Markus Hassinen sanoo.

Yhteystiedot

Cornelia Böttiger
Communications Manager
+46 (0) 735 15 41 06
Cornelia.bottiger@infranode.se

Akershus_EnergiPark_juni_2011_case01