Vårt team

Carl-Emil Lindholm

Deputy CIO
carl-emil.lindholm(at)infranode.se
+46 70 566 57 36

Carl-Emil työskentelee Infranodessa Directorina ja on Ruotsin maajohtaja. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus infrastruktuuri-investoinneista. Aloitettuaan Infranodessa hän on osallistunut useisiin infrastruktuuriin liittyviin transaktioihin sekä Pohjoismaissa että Iso-Britanniassa.

Carl-Emil työskentelee Infranodessa Directorina ja on Ruotsin maajohtaja. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus infrastruktuuri-investoinneista. Aloitettuaan Infranodessa hän on osallistunut useisiin infrastruktuuriin liittyviin transaktioihin sekä Pohjoismaissa että Iso-Britanniassa. Hän vastasi seuraavista investoinneista: Akershus Energi Varme AS, Oslofjord Varme AS, Omsorgsbolig AS sekä Eneo Navitas -investointihankkeen käynnistämisestä ja seurannasta

Hän johti yhdessä Christian Doglian kanssa 240 miljoonan punnan transaktion Vattenfallin omistamalle off-shore Ormonde-tuulivoimalalle AMF:n puolesta, lisäksi hän toimi neuvonantajana AMF:lle sääntely- ja kaupallisissa asioissa liittyen 300 miljoonan punnan sijoitukseen Green Investment Bank Offshore Wind Fund -rahastoon.

Carl-Emil on Akershus Energi Varme AS:n, Omsorgsbolig Holding AS:n, Eneo Navitas AB:n ja Infranode Energi AB:n (Infranoden Skånska Energin holdingyhtiö) hallituksen jäsen.

Carl-Emilin transaktiot keskittyvät pääasiassa Ruotsiin.

Ennen siirtymistään Infranodeen hän työskenteli Ruotsin valtion omistamassa Vattenfallissa yrityskauppaosastolla. Carl-Emil aloitti Vattenfallilla heti valmistuttuaan. Hän toimi Tukholmassa Asset Optimisation & Trading -osastolla sekä Production-osastolla Berliinissä ennen siirtymistään yrityskauppaosastolle Tukholmaan. Hän työskenteli Vattenfallissa sekä osto- että myyntitranskatioissa sähkönjakelu-, lämmitys-, vesivoima- sekä maa- ja merituulivoimasektoreilla.

Carl-Emil valmistui Stockholm School of Economics -kauppakorkeakoulusta, jossa hän suoritti kauppatieteenmaisterin tutkinnon ja kandidaatin tutkinnon Finance and Accounting & Financial Management -ohjelmassa. Hän opiskeli yhden lukukauden vaihto-oppilaana Sydneyssä Macquarie-yliopistossa. Hän puhuu ruotsia äidinkielenään, sujuvaa englantia ja hallitsee saksan perusteet.