Vårt team

Christian Doglia

Founding Partner and CEO
christian(at)infranode.se
+46 73 320 74 87

Christian on Infranoden Founding Partner ja CEO. Hän on yksi yrityksen johtajista ja mukana kaikessa Infranoden toiminnassa aina varainhankinnasta, kohdehankintaan, toimeenpanoon ja varainhoitoon.

Christian on Infranoden Founding Partner ja CEO. Hän on yksi yrityksen johtajista ja mukana kaikessa Infranoden toiminnassa aina varainhankinnasta, kohdehankintaan, toimeenpanoon ja varainhoitoon.

Hänellä on 17 vuoden kokemus infrastruktuurialalta ja kokonaiset 20 vuotta kansainvälistä kokemusta strukturoidun rahoituksen, yritysrahoituksen ja liiketoiminnan kehityksen parissa Euroopassa.

Christian toimii Infranoden, Yilport Swedenin ja Eneo Solutionsin hallituksen puheenjohtajana ja Vasa Värmen hallituksessa tarkkailijana.

Ennen Infranoden perustamista Christian toimi SEK:in (Svensk Exportkredit) johtavana neuvonantajana ja arvioi vientiin erikoistuneen Swedish Export and Infrastructure Fund -infrastruktuurirahaston rakennetta ja toimi ruotsalaisessa ohjelmistoyhtiö IBS:ssä Corporate Development and Legal -osaston johtajana.

Vuosina 2009 ja 2010 ennen muuttoaan Ruotsiin Christian toimi perustajaosakkaana Arcadium Infrastructuressa, jonka tavoitteena oli perustaa 2 miljardin euron pitkäaikainen infrastruktuurivelkarahasto.

Vuodesta 2001 vuoteen 2009 Christian työskenteli Lontoossa FSA:n Euroopan infrastruktuuritiimin varapääjohtajana, jossa hän osallistui useisiin uraauurtaviin infrastruktuuri- ja kunnallisrahoitushankkeisiin. Sen lisäksi, että hän johti FSA:n toimintaa Italiassa, hän oli myös mukana monissa projektirahoitustransaktioissa useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Iso-Britannia, Ranska, Espanja ja Pohjoismaat.

Hän aloitti uransa Account Executivena Willis Ltd:n Lontoon toimiston Global Financial Risk Practice -osastolla, jossa hän vastasi etenkin italialaisten pankkien vakuutus- ja jälleenvakuutussalkuista.

Hän valmistui Milanon Bocconi-yliopistosta Financial Markets and Institutions -laitokselta. Myöhemmin hän opiskeli Rotterdamin Erasmus-yliopistossa sekä London Business Schoolissa. Hän puhuu italiaa äidinkielenään, sujuvaa englantia ja sloveniaa ja hallitsee hyvin ruotsin ja ranskan.