Vårt team

Christian Doglia

Founding Partner and CEO
christian@infranode.se
+46 73 320 74 87

Christian on Infranoden Founding Partner ja CEO. Hän johtaa yrityksen päivittäisiä toimintoja ja on mukana kaikissa Infranoden toiminnoissa keskittyen erityisesti sijoittamiseen ja omaisuuden hallintaa koskeviin päätöksiin, johtamiseen, kulttuurin, rekrytointiin ja varainhankintaan.

Hänellä on 20 vuoden kokemus infrastruktuurialalta ja kansainvälistä kokemusta strukturoidun rahoituksen, yritysrahoituksen ja liiketoiminnan kehityksen parissa Euroopassa. 

Christian toimii Infranoden hallituksen puheenjohtajana.Ennen Infranoden perustamista Christian toimi SEKin (Svensk Exportkredit) johtavana neuvonantajana ja hän oli mukana perustamassa vientiin erikoistuneen SEIF-infrastruktuurirahastoa ja toimi ruotsalaisessa kansainvälisessä ohjelmistoyhtiö IBS:ssä Corporate Development and Legal -osaston johtajana. Vuosina 2009 ja 2010 ennen muuttoaan Ruotsiin Christian toimi perustajaosakkaana Arcadium Infrastructuressa, jonka tavoitteena oli perustaa 2 miljardin euron pitkäaikainen infrastruktuurivelkarahasto. Vuodesta 2001 vuoteen 2009 Christian työskenteli FSA:n Euroopan infrastruktuuritiimissä, jossa hän osallistui useisiin uraauurtaviin infrastruktuuri- ja kunnallisrahoitushankkeisiin.

Sen lisäksi, että hän johti FSA:n toimintaa Italiassa, hän oli myös mukana useissa projektirahoitustransaktioissa Euroopan maissa, mukaan lukien Iso-Britannia, Ranska, Espanja ja Pohjoismaat. Hän aloitti uransa Account Executivena Willis Ltd:n Lontoon toimiston Global Financial Risk Practice -osastolla, jossa hän vastasi etenkin italialaisten pankkien vakuutus- ja jälleenvakuutussalkuista.

Christian valmistui Milanon Bocconi-yliopistosta Financial Markets and Institutions -laitokselta. Myöhemmin hän opiskeli Rotterdamin Erasmus-yliopistossa sekä London Business Schoolissa. Christian puhuu italiaa äidinkielenään, sujuvaa englantia ja sloveenia ja hallitsee hyvin ruotsin ja ranskan.