Vårt team

Evelina Radgren

Head of Investor Relations
evelina.radgren(at)infranode.se
+46 72 236 08 01

Evelina vastaa sijoittajasuhteista ja varainhankinnasta Infranodella. Hänellä on kokemusta rahoitusalalta sekä Investment Associatena Infranodessa ja ennen sitä Senior Associatena Grant Thorntonin transaktioneuvontatiimissä.

Evelina aloitti Infranodella vuonna 2019. Sijoittajasuhteiden lisäksi Evelina työskentelee aktiivisesti myös Infranoden ESG-toiminnan parissa.

Evelinalla on laskentatoimen, arvonmäärityksen ja varainhoidon maisterintutkinto Tukholman kauppakorkeakoulusta, jossa hän suoritti myös kandidaatin tutkintonsa.Opintoihin kuului lukukausi vaihto-opiskelijana Austinissa University of Texas, McCombs School of Business -oppilaitoksessa. Opiskeluaikana Evelinalla oli harjoittelijana Investorilla ja Carnegie Investment Bankilla Tukholmassa. Investorilla Evelina työskenteli Patricia Industriesin tytäryhtiöiden ja muiden noteeraamattomien sijoituskohteiden parissa. Carnegiella Evelina työskenteli sekä yksityisten että julkisten yhtiöiden parissa. Evelinan äidinkieli on ruotsi ja hän puhuu sujuvaa englantia.