Vårt team

Jussi Kärnä

Senior Manager, Asset Management
jussi.karna@infranode.fi
+358 407 389 130

Jussi on Senior Manager ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus eri rooleista energia-alalta. Jussi aloitti Infranodessa vuonna 2022. Ennen Infranodelle siirtymistään Jussi työskenteli Fortumilla, jossa hän aloitti uransa Invest and Portfolio Analysis -tiimissä.

Jussin vastuulla oli sijoitusanalyysi DHC- ja jätepalveluiden liiketoimintayksiköissä ja hän työskenteli myös muissa strategisissa sijoitusprojekteissa Fortumin eri tuotantoyksiköissä. Paitsi että Jussin tehtävänä oli parantaa yhtiön omia toimintoja, hän tuki myös Fortumin yhteisomistuksessa olevia kaukolämpöyhtiöitä. Ennen lähtöään Fortumilta hänen viimeinen tehtävänsä oli ryhmän strategisessa PMO:ssa, jossa hän työskenteli varmistaakseen 100 M€ realisoinnin / arvonluontitavoitteen uudistavalle hankesalkulle, joka julkistettiin Fortum Capital Markets Dayn aikana vuonna 2020.

Lisäksi Jussi toimi Fortumissa Desk Analystinä ja Traderina energian tukkumyynnissä tehden kahdenvälistä kauppaa fyysisistä tuotteista ja analysoiden Länsi-Euroopan energia-alan perusteita. Jussilla on myös kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista Pöyrystä, jossa hän työskenteli Pohjois-Amerikan toimijoiden kanssa.

Jussilla on maisterintutkinto rahoituksesta ja sijoittamisesta Rotterdamin Erasmus-yliopiston School of Managementistä ja kandidaatin tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Lisäksi Jussilla on Chartered Financial Analyst® -titteli. Hänen äidinkielensä on suomi, minkä lisäksi hän puhuu sujuvaa englantia.