Vårt team

Karin Cakste

Group CFO
karin.cakste@infranode.se
+46 70 519 87 87

Karin on Infranoden Group CFO, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus eri johtajantehtävistä rahoituksesta ja pääomasijoittamisesta ja hän on viime vuodet keskittynyt yhä enemmän kestäviin investointeihin.

Hän aloitti Infranodessa vuonna 2023. Karin on mukana Infranoden johtoryhmässä ja hän keskittyy finanssitoimintojen lisäksi edistämään Infranoden kasvumatkaa sekä tukemaan muita liiketoimintoja.

Ennen Infranodea Karin työskenteli yksityissijoittamisen parissa CFO:na Summa Equityssä, jossa hän oli johtoryhmän jäsen ja rakensi finanssitoimintaa sekä toimi CEO:na valvovalle vaihtoehtorahanstoinhoitajalle. Sitä ennen hän toimi CFO:na Litorinassa. Hän on osallistunut pääomanhankintaan sekä Summa Equityssä että Litorinassa.

Pääomasijoittamisen lisäksi Karin on työskennellyt PwC:llä sekä tilintarkastajana että johtamiskonsulttina ja toiminut sekä Finance Managerina että CFO:na.

Karinilla on liiketaloustieteen MSc-tutkinto laskentatoimesta ja rahoituksesta Tukholman kauppakorkeakoulusta. Hänen äidinkielensä on ruotsi ja hän puhuu sujuvasti englantia.