Vårt team

Martin Ekström

Partner and Head of Asset Management
martin.ekstrom@infranode.se
+46 73 079 34 14

Martinilla oli yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä teollisuudesta. Martin aloitti Infranodella Head of Asset Managementin tehtävässä syksyllä 2020.

Ennen siirtymistään Infranodelle hän toimi Nordic Capitalin operaatiotiimin johtajana tehden yhteistyötä salkkuyhtiöiden johtoryhmien kanssa. Työnkuvaan kuului arvonluominen ja riskien vähentäminen. Lisäksi Martin on toiminut senior management -tehtävissä kahdessa Nordic Capitalin salkkuyhtiössä: SVP Strategy and Business Development -tehtävässä globaalissa metallintuotantoyrityksessä Luvatassa ja viimeisimpänä COO:na Pohjoismaisessa muotiyrityksessä Gina Tricot’ssa.

Martin aloitti uransa Yhdysvalloissa strategiakonsulttiyhtiö Applied Valuessa. 10 vuoden uran aikana hänestä tuli lopulta New Yorkin toimiston johtaja ja hän johti laajoja asiakastoimeksiantoja auto- ja kodinkonealalla.
Martinilla on tekniikan tohtorintutkinto Stanfordin yliopistosta, jossa hän tekee jatkotutkimusta teknologiajohtamisesta projektipohjaisilla aloilla.

Hänellä on myös maisterintutkinto tuotantotaloudesta ja johtamisesta Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta. Opintoihin sisältyi apuraha Pariisin Ecole Polytechnique -oppilaitoksessa.

Hän puhuu ruotsia äidinkielenään, sujuvaa englantia ja hyvin ja ranskaa.