Vårt team

Max Engardt

Operations Manager
max.engardt@infranode.se
+46 72 206 99 07

Max on Infranoden Asset Management -tiimin Operations Manger seitsemän vuoden kokemuksella liikkeenjohdon konsultoinnista ja televiestintäalalta. Max aloitti Infranodella keväällä 2021.

Ennen Infranodelle siirtymistään Max työskenteli Telia Companylla johdon assistenttina, jossa hän tuki ja työskenteli tiiviisti konsernin johdon ja hallituksen kanssa raportoiden konsernin toimitusjohtajalle ja toimitusjohtajan toimiston johtajalle. Max vastasi myös kuituliiketoiminnasta kiinteistönomistajille Ruotsissa.

Max aloitti uransa Accenture Strategyllä johdon konsulttina työskennellen useilla eri toimialoilla, mukaan lukien terveydenhuolto, tietoliikenne ja rakentaminen. Hänen toiminnallinen painopisteensä oli digitalisaatio ja teknologiastrategia.

Maxilla on teknillisen fysiikan diplomi-insinöörin tutkinto Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta (KTH) erikoisalanaan diskreetti matematiikka ja teoreettinen tietojenkäsittelytiede.

Opintojensa aikana Max vietti lukukauden vaihto-oppilaana Hongkongin tiede- ja teknologiayliopistossa ja suoritti useita opetustehtäviä sekä harjoitteluja, mukaan lukien harjoittelun Atlas Copcolle Hyderabadissa Intiassa. Maxin äidinkieli on ruotsi ja hän puhuu sujuvaa englantia.