Vårt team

Silas Harbo

Country Lead Denmark
silas.harbo(at)infranode.se
+45 23 82 07 36

Silas aloitti Infranodella marraskuussa 2021 Directorina ja Infranoden Tanskan liiketoiminnan vastaavana.

Hänellä on yli 12 vuoden kokemus energia- ja infrastruktuurialan transaktioista ja taloudellisista analyyseista. Hän siirtyi Infranodelle toimittuaan Directorina Nykredit Advisorylla, joka on paikallinen, pelkästään energia- ja infrastruktuurialan yritysjärjestelyjen neuvonantaja ja jonka perustamisessa hän oli myös mukana. Nykreditillä Silas toimi neuvonantajana useimmille suurille energia- ja sähköyhtiöille, tanskalaisille eläkerahastoille sekä kansainvälisille infrastruktuurirahastoille, jotka etsivät infrastruktuuri-investointeja Tanskassa. Lisäksi Silas vastasi yleisesti energia- ja infrastruktuuriyksikön tiedon keräämisestä ja jakamisesta Nykreditin tarjonnassa ja laajemmassa organisaatiossa. Hän oli mukana liiketoiminnan kehitystiimissä, joka perusti Nykreditin ESG-neuvontayksikön tukemaan suuryrityksiä ESG-luokitustensa parantamisessa.

Ennen Nykreditiä Silas työskenteli pääkonsulttina Dansk Energin strategisen analyysin yksikössä ja hänellä on laaja kokemus työskentelystä erilaisten energiasektoreiden ja sidosryhmien kanssa.

Silas Harbolla on Energy MBA -tutkinto Columbian yliopistosta ja kauppatieteiden maisterin tutkinto Kööpenhaminan yliopistosta, jonka kautta hän opiskeli myös London School of Economicsissa ja ISCTE Business Schoolissa Lissabonissa. Silas on 13 kuukautta Georgiassa komennuksella palvellut entinen sotilasupseeri ja Kööpenhaminassa asuva Tanskan kansalainen.